SCOALA GIMNAZIALA TUDOR VLADIMIRESCU DRAGASANI

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

Această pagină web vă comunică termenii și condițiile care stau la baza functionarii siteului nostru – www.tudorvladimirescu.ro. Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu grijă înainte de accesarea oricarei pagini web. Refuzul acceptării acestor Termeni și condiții va rezulta în refuzul comunicarii prin intermediul siteului si limitarea posibilitatilor de navigare.Vă recomandăm să citiți termenii cu grijă imprimând o copie a înregistrărilor dacă primiți acordul nostru. În cazul în care refuzăm să imprimați copii ale termenilor și condițiilor se vor aplica pedepse conform dispozițiilor legale.

Continuarea navigării pe website implică acceptarea termenilor și condițiilor cu privire la navigarea pe site (colectarea datelor, politica cookies ori politica de confidențialitate). Continuarea navigarii redă consimțământul dumneavoastră referitor la acceptarea tuturor termenilor și condițiilor existente pe website. Prin simpla navigare pe website considerăm că sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre, așa cum este consemnat la secțiunea din antet de pe fiecare pagină web din componența siteului.

Deținem și operăm acest Website (Site). Ne rezervăm dreptul de a actualiza termenii și condițiile oricând fără înștiințarea dumneavoastră. Întrucât acest website se bazează pe sisteme de calcul și prestare servicii, aveți obligația de a fi la curent și a verifica periodic termenii și condițiile afișate de noi pe paginile siteului www.tudorvladimirescu.ro.

Documentele afișate pe website setează baza de informații pe care o oferim tuturor clienților noștri. În cazul în care există greșeli de exprimare ori formulări aflate în contradicție vă rugăm să ne comunicați. Nu vom fi răspunzători pentru confuziile sau interpretările greșite referitoare la termenii și expresiile utilizate pe websiteul nostru. În cazul în care întâmpinați dificultăți sau aveți nevoie de asistență cu privire la înțelegerea și modul de aplicare al termenilor și condițiilor companiei noastre vă rugăm să ne trimiteți o cerere scrisă prin poștă sau e-mail.